Het team

Maak kennis met het team. Hieronder stellen een aantal leden van het team zich aan je voor. Krijg een beeld van wie er in Team4Nina zitten en leer ons wat beter kennen!Nina Jansen


Hey!
Ik ben Nina Jansen en ik ben geboren in 2001 Toen we begonnen met geld inzamelen, was ik 12! Toen was onze naam nog 'Wij zijn in beweging voor Nina' maar later veranderde dit naar Team4Nina.

 

Vanaf mijn 11weten we dat ik de spierziekte HNPP heb waardoor ik sneller moe word dan andere leeftijdsgenoten. Ondertussen heb ik dit om weten te zetten naar iets positiefs; Team4Nina! Ik kan met zekerheid zeggen dat ik kracht haal uit Team4Nina. Hierdoor kan ik op een positieve manier bezig zijn met iets wat in eerste instantie een negatief onderdeel in mijn leven is. Ook vind ik het belangrijk om mijn steentje bij te dragen in het haalbaar maken van snellere diagnoses bij kinderen. Zodat het in de toekomst voor andere gezinnen niet nodig is om zo lang in onduidelijkheid te leven als dat ik met ons gezin heb moeten doen. 

 

Natuurlijk gaat niet altijd alles vanzelfsprekend goed en ik weet dat een intensieve sportcarrière er nooit in gaat zitten, maar er zijn genoeg dingen die ik wel kan. Zo vind ik het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn en lees ik erg veel. Ondertussen werk ik ook met plezier aan deze site en zorg ik ervoor dat er amuserende teksten op onze sociale media verschijnen.

 

Het komt erop neer dat ik eruit wil halen wat erin zit. Accepteer wat je niet kan en geniet van wat je wel kan!

foto door Imca van de Weem


Bestuur Stichting Team4Nina


Rita Jansen, voorzitter.

Jos Jansen, penningmeester.

Janneke Ockhuysen, secretaris.

Ad Jansen, algemeen bestuurslid.

Iris Heuvelmans, algemeen bestuurslid. 


Adres: De Rogter 43, 5531DB Bladel

E-mail-adres: info@team4nina.nl

Website: www.team4nina.nl

KVK: 74505262

RSIN: 859927738

IBAN: NL16 RBRB 0709 9625 33


Stichting Team4Nina is opgericht op 4 april 2019 door Notaris van Voskuijlen & Koekkoek te Bladel als goede doelen stichting.