Kleine acties

Alle activiteiten die wij organiseren of aan mee doen om geld in te zamelen naast onze Dinnershows vind je hier. Ook zijn hier de gebeurtenissen te vinden die in het verleden door Spieren voor Spieren mogelijk zijn gemaakt.Fiets van Gazelle


Een super leuke dag zit er weer op! Van Koninklijke Gazelle (tweewielercentrum Paul van den Broek Eindhoven) heb ik een super gave E-Bike gekregen. En wat extra leuk was; Pieter van den Hoogenband was hier namens Spieren voor Spieren bij aanwezig. 

 

Wij waren wat eerder aanwezig dan Pieter, maar uiteindelijk kwam hij ook binnengewandeld. Leuk toch, dat iemand die je normaal op televisie en internet ziet, opeens binnengelopen komt.

Na even kletsen gingen we naar buiten om te doen waar de middag om draaide; mijn nieuwe fiets zien en er een rondje op fietsen! Paul legde ons uit hoe de fiets werkte, want het is redelijk handig om te weten hoe de trapondersteuning aan gaat. Toen ik eenmaal wist hoe de fiets werkte, namen Pieter en Paul zelf ook een fiets. Vervolgens zijn we met z'n drieën een klein stukje gaan fietsen om de fiets onder de knie te krijgen. En wat kon dat ding hard joh! Zelfs Pieter was onder de indruk, haha!

Na een keer de straat op en neer te hebben gefietst, zijn we nog even gezellig binnen gaan zitten. Er stond namelijk nog een taart op tafel die we echt niet konden laten staan.

 

De gezellige middag werd afgesloten met een kopje koffie en een stukje van die taart, die overigens heel lekker was!

Wil je wat meer lezen over deze dag, klik dan hier om het artikel te lezen dat geschreven is door Tim Bekx.


Volle kracht vooruit! Inmiddels race ik met gemak over alle fietspaden.

We hebben nog wel wat uitleg nodig hoor...

NinaRun


Als aanloop op de Spierathlon 2016 hebben we een NinaRun georganiseerd, 5,2 km door de bossen van Netersel. Een stuk hardlopen of wandelen om geld op te halen voor het goede doel, klinkt goed! Op 21 mei om 10.00 uur gaan onze wandelaars van start. De route gaat voor een deel door het bos, wat puur genieten is met dit weer. Na afloop bieden we de deelnemers een drankje met een lekkere wafel aan. 

 

En de verwachtingen klopte! Het was een geweldige ochtend, heerlijk wandelweer voor de lieve wandelaars en hardlopers. we zijn er zeker van dat iedereen er volop van heeft genoten. Wat ook niet onbelangrijk is; we hebben weer wat geld opgehaald voor Spieren Voor Spieren!  Totaal heeft deze gezellige wandeling €111,- opgeleverd. Dit hebben we voor een groot deel te danken aan de enthousiaste wandelaars en hardlopers. Ontzettend bedankt allemaal!

 


Utopia 2015


 Afgelopen vrijdag ben ik samen met andere meiden van Spieren voor Spieren naar Utopia geweest. 

Toen we aankwamen was het nog veel te vroeg en aangezien wij de eerste waren, werden we in een hok gezet bij de crew. Dat was wel leuk aangezien we met livestream konden zien wat er in Utopia gebeurde. 

Na een tijdje kwam ook de rest van de groep en kregen 3 mensen (waaronder ik) een microfoontje. Na wat papierwerk en uitleg over wat vooral niet mag was het eindelijk zover dat we naar binnen mochten. 

Als eerste gingen we cupcakes versieren. Daarna werd ons haar en make-up gedaan. Bij gebrek aan "kundige"mensen werden mijn nagels gelakt door Benjamin (een man dus) die dit duidelijk voor de eerste keer in zijn leven deed. 

Vervolgens ging iedereen op de foto en kregen we heerlijke huisgemaakte friet. 

Jammer genoeg was het toen alweer tijd om Utopia te verlaten. 

We kregen allemaal een leuk armbandje en na de nodige bedankjes en knuffels zijn we vertrokken. 

Het  was een super leuke dag, ik heb gezellig gekletst met wat bewoners en heb er prachtige "kuch "nagels aan over gehouden!