Dinnershow Lekker Thuis (2022)


13 oktober 2022 - Nina Jansen

Na 3 jaar lekker thuis op de bank zitten, hadden we eindelijk weer de kans om een nieuwe dinnershow te organiseren. De inspiratie voor het thema deze editie hebben we niet ver moeten zoeken; Lekker Thuis werd al snel de titel voor deze nieuwe dinnershow.

 

Ons doel was om vooral een gezellige sfeer te creëren, waar iedereen welkom was en er ruimte was om je op je gemak te voelen. Geen extravagant gala, maar gewoon lekker thuis.


Dit was voor ons als Team4Nina de eerste keer dat we met meerdere mensen aan het brainstormen zijn gegaan. We hebben taken uit handen gegeven om zo tot een professioneler eindpunt te komen. Ruud en Manon, die bij de editie van 2019 ook mee hebben gedaan, stelden toen voor om bij een volgende editie de muziek wat meer op zich te nemen. Dat hebben wij natuurlijk goed onthouden en we zijn al snel samen rond de tafel gegaan. Ik denk dat ik namens heel Team4Nina spreek als ik zeg dat het zonder hun niet was gelukt. Ruud en Manon hebben de planning en verzorging van de muziek op zich genomen, wat een prachtig resultaat opleverde. De presentator van Dinnershow Lekker Thuis heeft samen met Ruud mogelijk gemaakt dat we een aantal unieke spellen in de avond hebben kunnen verwerken, zoals de huishoudgeluiden-bingo en het tv-tunes-spel. We hebben met zijn allen mogen ervaren wat voor mogelijkheden er zijn, hoe fijn en gezellig het is om met meer mensen aan de slag te gaan en hoe heerlijk het kan zijn om een paar banken op het podium te plaatsen!

De onderstaande foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Neem contact met ons op om toestemming te krijgen.