Dinner & Dance (2017)


16 november 2017 - Nina Jansen

Het voelde allemaal zo ver weg, een beetje onwerkelijk misschien, zo'n dinnershow. We waren er zo lang mee bezig, dat ik me bijna geen dag meer kan herinneren waarop we niet bezig waren met de voorbereidingen. Begrijp me niet verkeerd, het was super leuk om dit evenement zelf tot in de puntjes uit te werken. Als je een dinnershow, of een soortgelijk evenement organiseert, gaat niet alles vanzelf. Dat is wat het lastig, maar ook ontzettend leuk maakt. Je begint met wat makkelijke, standaard dingen; zoals een datum prikken en een locatie uitzoeken. Langzaam maar zeker krijg je dan een doel, je zou het een eindbestemming kunnen noemen. Dat doel blijft altijd in je achterhoofd, wat je ook doet. En er zal dan altijd een deel van je gedachte bij dat doel zitten, want natuurlijk wil je het zo leuk en zo mooi mogelijk maken. Op die manier krijg je steeds weer nieuwe ideeën die niet snel genoeg uitgewerkt kunnen worden.

 

En zo ging dat ook bij ons. Wij hadden als doel om voor de tweede keer een dinnershow te organiseren, maar deze keer zou hoe dan ook anders worden. Deze keer zou ik een stuk meer gaan doen en dat was iets waar ik erg naar uit keek. Na verschillende brainstorm-sessies in de auto kregen we steeds meer leuke ideeën. Stuk voor stuk zijn we alle ideeën afgegaan en hebben geprobeerd zoveel mogelijk hiervan uit te voeren. En dat lukte ook! Dit ging allemaal echt niet vanzelf, verre van dat, maar we hebben er met zo veel plezier aan gewerkt dat het dat zeker waard was. We zouden het zo weer doen...

De onderstaande foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Neem contact met ons op om toestemming te krijgen.