Dinnershow

Team4Nina heeft al meerdere dinnershows georganiseerd. Lees en bekijk hier de verhalen en foto's over deze prachtige avonden! Taste of the 80's (2019)


Na maandenlang met een hoop mensen hard werken, kunnen we eindelijk met heel veel trots zeggen dat de dinnershow Taste of the 80's een groot succes was. Op 26 oktober zijn we onder het genot van een heerlijk diner teruggegaan naar de jaren 80. De foto's van deze prachtige, sfeervolle avond zijn hieronder te bekijken!

14 november 2019 - Nina Jansen

Voor wie erbij was is het geen verrassing meer; Dinnershow Taste of the 80’s was een groot succes! Dit was alweer de derde dinnershow die wij als Stichting Team4Nina georganiseerd hebben. We hadden natuurlijk weer nieuwe ervaringen opgedaan bij Dinnershow Dinner & Dance in 2017 en dit kwam goed van pas. Wat ons erg leuk leek was om een duidelijk thema aan de avond te hangen, zodat we de muziek, het menu, de kleding en activiteiten gedurende de avond daarop aan zouden kunnen passen. Het hele team was erg enthousiast over het thema en er kwamen dus ook een hoop goede ideeën. We hebben ons best gedaan om de avond goed op te vullen en als we de complimenten die we kregen mogen geloven, is dit ook zeker gelukt.

 

Persoonlijk was het voor mij weer een uitdaging, maar een hele andere dan twee jaar geleden. Tijdens de voorbereidingen van deze dinnershow, volgde ik ook mijn MBO opleiding (lees hier meer over mijn opleiding) wat natuurlijk meer tijd opeist dan het vmbo. Hierdoor kwam het vaker voor dat ik dingen uit handen moest geven, wat wel erg wennen is. Ik ben dan ook wel een klein beetje een control-freak en wil het liefst alles zelf doen. Bij deze dinnershow heb ik echter geleerd dat dat niet altijd haalbaar is. En heb ik mogen ervaren hoe fijn het is om met een groter team te werken. Natuurlijk bracht mijn opleiding ook een aantal voordelen met zich mee. Waar ik bij de vorige dinnershow alles in word of paint moest doen, kon ik nu gebruik maken van programma's als adobe illustrator. Dit heeft mij enorm geholpen en ik vond het ook ontzettend leuk om de dingen die ik op school geleerd heb, nu toe te kunnen passen bij zo'n evenement. 

 

Het was wederom een prachtige, gezellige avond die we graag nog eens opnieuw zouden beleven. Gelukkig zijn er een hele hoop foto's gemaakt waardoor we nog vaak terug kunnen kijken naar Dinnershow Taste of the 80's. Hopelijk wordt de volgende editie weer net zo'n succes als de voorgaande dinnershows.

De onderstaande foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Neem contact met ons op om toestemming te krijgen.

Dinner & Dance (2017)


16 november 2017 - Nina Jansen

Het voelde allemaal zo ver weg, een beetje onwerkelijk misschien, zo'n dinnershow. We waren er zo lang mee bezig, dat ik me bijna geen dag meer kan herinneren waarop we niet bezig waren met de voorbereidingen. Begrijp me niet verkeerd, het was super leuk om dit evenement zelf tot in de puntjes uit te werken. Als je een dinnershow, of een soortgelijk evenement organiseert, gaat niet alles vanzelf. Dat is wat het lastig, maar ook ontzettend leuk maakt. Je begint met wat makkelijke, standaard dingen; zoals een datum prikken en een locatie uitzoeken. Langzaam maar zeker krijg je dan een doel, je zou het een eindbestemming kunnen noemen. Dat doel blijft altijd in je achterhoofd, wat je ook doet. En er zal dan altijd een deel van je gedachte bij dat doel zitten, want natuurlijk wil je het zo leuk en zo mooi mogelijk maken. Op die manier krijg je steeds weer nieuwe ideeën die niet snel genoeg uitgewerkt kunnen worden.

 

En zo ging dat ook bij ons. Wij hadden als doel om voor de tweede keer een dinnershow te organiseren, maar deze keer zou hoe dan ook anders worden. Deze keer zou ik een stuk meer gaan doen en dat was iets waar ik erg naar uit keek. Na verschillende brainstorm-sessies in de auto kregen we steeds meer leuke ideeën. Stuk voor stuk zijn we alle ideeën afgegaan en hebben geprobeerd zoveel mogelijk hiervan uit te voeren. En dat lukte ook! Dit ging allemaal echt niet vanzelf, verre van dat, maar we hebben er met zo veel plezier aan gewerkt dat het dat zeker waard was. We zouden het zo weer doen...

De onderstaande foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Neem contact met ons op om toestemming te krijgen.